Torna el Mercat de Nadal del Llibre amb 100 autors i més de 60 activitats literàries

Torna el Mercat de Nadal del Llibre amb 100 autors i més de 60 activitats literàries
29/11/2016 Redactor

Avui s’ha presentat la tercera edició del Mercat de Nadal del Llibre, el Sant Jordi d’hivern de Catalunya, amb la presència d’una vintena d’autors i convidats. L’acte tindrà lloc el proper dissabte 10 de desembre i és la cita literària celebrada a Catalunya que engloba més activitats en una sola jornada; una proposta cultural per a tots els públics que suposa un espai únic de confluència i interacció dels lectors amb els seus escriptors preferits.

Els assistents podran comprar les últimes novetats literàries com les de Sergi Pàmies, Carme Riera, Rosa Regàs, Andreu Martín, Empar Moliner, Màrius Serra, Gemma Ruiz o Pilar Eyre, i els escriptors les signaran perquè s’enduguin un regal ben especial per Nadal: un llibre dedicat.

Donat l’èxit de les edicions anteriors, -6.800 persones inscrites l’any 2015-, el TR3SC amb la col·laboració d’Estrella Damm i Barcelona Ciutat de la Literatura, torna a organitzar aquesta festa literària que uneix lectors i escriptors per tal que comparteixin la seva passió per la lectura de forma propera i amena durant 11 hores, sent així l’acte literari que engloba més activitats en una sola jornada.

De les 11h a les 22h, la literatura inundarà tots els racons de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Més de 100 autors, 60 activitats literàries per a adults i tallers infantils, signatures, poesia musicada, concerts per als més petits, espectacles literaris i food trucks arrodoniran aquesta trobada festiva.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*