Torna ‘El Llibertí’ d’Eric Emmanuel Schmitt dirigit per Joan Lluís Bozzo amb Abel Folk i Àngels Gonyalons

Torna ‘El Llibertí’ d’Eric Emmanuel Schmitt dirigit per Joan Lluís Bozzo amb Abel Folk i Àngels Gonyalons
13/02/2018 Redactor

Va ser l’obra de text més vista durant la temporada 2006-2007 amb més de 12.000 espectadors

 

El text d’Emmanuel Schmidt és un vodevil filosòfic on s’hi barreja veracitat històrica i ficció teatral amb molt d’humor intel·ligent

 

L’espectacle, que s’estrena el 22 de febrer (les funcions comencen el 16), és un meravellós vodevil filosòfic ple d’energia i vitalitat escrit per l’aclamat Eric Emmanuel Schmitt. 

El Llibertí proposa una reflexió intel·ligent sobre les contradiccions entre pensament i sentiment en una comèdia que barreja veritat històrica i ficció teatral. Eric Emmanuel Schmidt parteix de la més absoluta veracitat (la redacció d’un article sobre el concepte “Moral” per a l’Enciclopèdia) per mostrar un moment de la vida de Diderot.

L’espectacle, es va estrenar a Barcelona el setembre de 2007 amb Ramon Madaula i Laura Conejero, va ser l’espectacle de text més vist d’aquella temporada (va registrar més de 120.000 espectadors) i va recollir crítiques excel·lents.

Joan Lluís Bozzo n’és el director i Abel Folk Àngels Gonyalons en són els principals protagonistes. El repartiment es completa amb Jan Forrellat, Clara Moraleda, Annabel Totusaus i Elena Tarrats.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*