Torna el cicle de concerts Els Vespres d’Hivern de la UB

Torna el cicle de concerts Els Vespres d’Hivern de la UB
01/02/2017 Redactor

El cicle de concerts Els Vespres d’Hivern de la Universitat de Barcelona torna disposat a escalfar les nits del mes de març. Després de la bona acollida de la primera edició, l’hivern passat, i avalat per les onze edicions estivals, el certamen programa ara quatre concerts, a càrrec de Pavvla, Marina Herlop, Roger Puig i Joana Gomila Folk Souvenir, tots ells artistes emergents que destaquen en el panorama musical actual. Fidel a donar suport, fer conèixer i potenciar els projectes que comencen a despuntar, el cicle aposta per l’obertura d’estils i el creuament de gèneres, amb propostes d’alt rigor musical i una posada en escena intimista i propera.

Les actuacions tindran lloc els dies 2, 9, 16 i 24 de març, a les 20 h, al Paranimf de l’Edifici Històric, un espai singular i emblemàtic que atorga solemnitat i caliu a les actuacions. L’entrada és gratuïta i només cal descarregar-la del web, a partir del 15 de febrer. Cal tenir en compte que l’aforament és limitat.

El cartell d’Els Vespres d’Hivern inclou el pop càlid i suggeridor de Pavvla, la virtuosa avantguarda de Marina Herlop, l’avantatjada cançó d’autor de Roger Puig i la revisió experimental de la cançó tradicional mallorquina de la mà de Joana Gomila Flok Souvenir.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*