THE SING SANG SUNG celebra el 75è aniversari del naixement de BOB MARLEY amb una macrocantada al Teatre Poliorama

THE SING SANG SUNG celebra el 75è aniversari del naixement de BOB MARLEY amb una macrocantada al Teatre Poliorama
14/01/2020 Redactor

El 6 de febrer s’acompliran 75 anys del naixement del músic i compositor Bob Marley, i per commemorar-ho, THE SING SANG SUNG celebra una edició única i especial sota el títol BOB MARLEY EXPERIENCE que tindrà lloc al Teatre Poliorama de Barcelona el dissabte 1 de febrer, a les 11:00 hores.

THE SING SANG SUNG – BOB MARLEY EXPERIENCE és una macrocantada participativa d’un medley/mashup de Bob Marley que inclou fragments de peces icòniques del rei del reggae, com One love, No Woman, Three little birds…

THE SING SANG SUNG és un nou concepte de concert-espectacle on el públic hi participa activament i assumeix el paper protagonista. Aquesta proposta, pionera a Europa, creada i dirigida per Jordi Costa “Sec”, ve avalada per l’espectacular èxit de convocatòria de les primeres edicions durant el passat 2019 a Puig-Reig, Berga, Menorca, Manresa i Vic.

El mètode és tant simple com elaborat. No hi ha cap partitura. Tot es basa en l’escolta i la repetició de les melodies que es van ensenyant al públic de manera amena durant 2 hores i mitja per després interpretar-les en directe; en aquest cas, acompanyats d’una banda molt especial formada per La Pau de LA FOLIE (cantant), Carles Serras d’STROMBERS (guitarra), Víctor Martínez “Victormame” de DOCTOR PRATS (teclats), Roger Farré de GOSSOS (baix) i Joan Palà de TXARANGO (percussió).

El resultat és que el públic es converteix en l’artista, i per tant, tothom que entra al teatre on es representa THE SING SANG SUNG canta, sense observadors, amb el que la quarta paret desapareix.

A través de les cançons de Marley, THE SING SANG SUNG – BOB MARLEY EXPERIENCE també vol retre un homenatge a la música Reggae que, des de 2018, ja figura a la llista del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco, per la seva aportació a la reflexió internacional sobre qüestions com la injustícia, la resistència, l’amor i la condició humana.

A més, aquesta edició especial de THE SING SANG SUNG – que coincideix també amb el primer aniversari del projecte- serà una macrocantada inclusiva, afavorint que les persones sordes i aquelles altres que emprin la Llengua de Signes Catalana (LSC) puguin participar. Es comptarà amb una intèrpret de LSC sobre l’escenari que permetrà que el missatge de la cançó arribi a totes les persones participants. Així, el tema musical estarà totalment signat per part de les persones sordes i les persones oïdores també tindran l’oportunitat d’aprendre una part de la cançó en LSC.

Està dirigit i obert a tothom, sense límits d’edat ni de nivell. “No s’ha de saber tècnica vocal ni llenguatge musical, simplement tenir ganes de cantar!”, aclareix Jordi Costa.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*