THE ROCKY HORROR DRAMAKUIN SHOW arriba al Teatre del Raval en el 40a aniversari de la pel·licula

THE ROCKY HORROR DRAMAKUIN SHOW arriba al Teatre del Raval en el 40a aniversari de la pel·licula
16/08/2015 Redactor

“Rocky Horror Dramakuin Show” són ambaixadors, des de l’any 2006, del mític film “The Rocky Horror Picture Show” de Jim Sharman, basada en el musical “The Rocky Horror Show”, de Richard O’Brien.

Va ser estrenada a Londres el 14 d’Agost de 1975, per la qual cosa el  14 d’agost va fer 40 anys. És per això que la companyia Dramakuin ha volgut celebrar amb magnificència l’aniversari.

Amb 9 anys d’experiència a les esquenes amb aquest mateix espectacle, la companyia ofereix una de les vetllades més divertides que el públic aficionat a la pel·lícula de culte es pugui imaginar.

Amb el famós llargmetratge projectat de fons en versió original subtitulat, els actors interpreten davant de la pantalla les escenes més representatives, caracteritzats com els personatges originals.

Ja a la sala, un parell de transsilvans obsequien a cada assistent un kit, una bossa plena d’artefactes que han d’utilitzar al llarg de la funció…

A causa del gran nombre de seguidors que la pel·lícula té a tot el món, els fans han creat aquest xou, conegut com “Audience Participation”, on el públic utilitza una sèrie d’objectes (props) en moments determinats. A més, aquells que mai hagin vist un espectacle com aquest, són denominats “Verges”. Dramakuin s’encarrega de la versió espanyola d’aquesta exitosa teatralització.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*