‘T de Teatre’ celebra 25 anys amb E.V.A.

‘T de Teatre’ celebra 25 anys amb E.V.A.
29/06/2017 Redactor

E.V.A. és una comèdia dramàtica amb la qual les T de Teatre ens conviden a reflexionar sobre el dolor. Ens parlen de la poètica que de vegades l’acompanya i ens presenten un catàleg de les diverses formes que adopta a partir de les històries de quatre antigues companyes d’escola: una actriu que pateix un bloqueig i no pot cantar; una anestesista experta en l’E.V.A. que ha acabat anestesiant els seus sentiments; una mare soltera a punt de deixar marxar del niu la seva filla (l’Eva!), i una agent de la propietat immobiliària que mai no s’ha atrevit a fer les seves pròpies eleccions a la vida.

El muntatge es podrà veure des de demà 30 de juny al 6 d’agost al Teatre Romea dintre de la programació del Grec 2017 Festival de Barcelona. Està dirigit per Julio Manrique, escrit per Marc Artigau, Cristina Genebat i el mateix Manrique, i interpretat per Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca.

El Hall del Teatre Romea acollirà una exposició que commemora els 25 anys de la companyia.

E.V.A. és una coproducció de T de Teatre, Grec 2017 Festival de Barcelona i Teatre Romea amb el suport d’ICEC (Generalitat de Catalunya).

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*