‘Sugar’ torna amb més música i més artistes que mai!

‘Sugar’ torna amb més música i més artistes que mai!
09/05/2017 Redactor

El dijous dia 29 de juny el musical de brodway produït per Som-hi Films inicia la seva tercera temporada traslladant-se al Teatre Tívoli de Barcelona.

El musical inspirat en la pel·lícula de Billy Wilder – ‘Con faldas y a lo loco’ (Some Like it Hot)- forma part dels finalistes dels Premis Max de les Arts Escèniques com a millor espectacle musical o líric, compta amb el Premi de la Crítica al Millor Musical 2015 i 4 nominacions als premis Butaca 2016.

Un musical petit que es fa gran

És gràcies a l’èxit del públic i la crítica que Sugar, una producció modesta dirigida per Pau Doz, ha aconseguit passar d’un teatre amb aforament de 200 localitats a un altre de més de 1500. Es va estrenar al Teatre Gaudí la temporada 2015-2016 i va exhaurir entrades, igual com va passar la temporada passada (2016-2017) a l’Eixample Teatre, amb un total de més de 15.000 espectadors entre els dos teatres.

En aquesta nova etapa al Teatre Tívoli, l’espectacle comptarà amb una escenografia i so molt més acurat tenint en compte la diferència d’espai del teatre, i s’afegeixen tres nous artistes al repartiment amb un total de 18 actors i 5 músics sobre l’escenari. L’obra, dirigida a tots els públics, compta amb una altra novetat, i és que serà interpretada en castellà.

El Teatre Tívoli obre les seves portes per realitzar una temporada de 4 úniques setmanes que s’iniciarà el pròxim dia 29 de juny i conclourà el 30 de juliol. Les entrades, ja a la venda, es poden adquirir a sugarelmusical.com o a Grup Balaña.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*