Stanley Kubrick al CCCB

Stanley Kubrick al CCCB
19/10/2018 Redactor

Del 24 d’octubre al 31 de març, el CCCB repassarà la trajectòria creativa de Stanley Kubrick, el director de pel·lícules com El resplandor (1980), La naranja mecánica (1971) o 2001: Una odisea en el espacio (1968).

L’exposició, plantejada de manera cronològica, portarà als assistents als seus anys d’aprenentatge com a fotògraf a la revista Look, s’aturarà en els seus dotze llargmetratges, i culminarà als seus projectes nonats o encarregats a la responsabilitat d’altres cineastes.

En definitiva, es presenta una acurada selecció de més de sis-cents ítems entre imatges en moviment (uns quaranta audiovisuals); objectes i material procedents dels arxius personals del director, com documents d’investigació i producció, guions, fotos fixes, utillatge, vestuari, maquetes, càmeres i objectius, i també la correspondència amb el talent que el va envoltar.

El dia de la inauguració, a les 7 de la tarda, s’oferirà un concert de l’Orquestra Simfònica del Vallès, que interpretarà peces clàssiques de la filmografia de Kubrick.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*