‘Spannabis’ arribarà a Fira de Cornellà el 13 de març

‘Spannabis’ arribarà a Fira de Cornellà el 13 de març
17/01/2020 Redactor

Els propers 13, 14 i 15 de març de 2020, la Fira de Cornellà es convertirà en el centre mundial de la indústria del cànnabis amb la presència de més de 300 expositors i les marques més rellevants del sector, tant nacionals com estrangeres.

El tret de sortida es donarà el 12 de març, amb l’esdeveniment principal de xarxes B2B de marihuana per a empresaris i inversors, resultat de l’aliança entre Spannabis i la Conferència Internacional de Negocis de Cànnabis (ICBC). La finalitat d’aquesta súper conferència és donar informació objectiva sobre el potencial econòmic del cànnabis i la viabilitat que Espanya es torni un país clau en el desenvolupament d’aquest mercat a Europa.

Juntament amb Spannabis Barcelona 2020 es celebrarà la 8a edició de les World Cannabis Conferences, l’escenari perfecte per unir tot el coneixement i l’actualitat internacional del sector cannàbic. Els ponents, encarregats de mostrar els últims avenços i estudis portats a terme durant els darrers anys, són tots en aquest moment agents de referència a nivell mundial. Els usos terapèutics del cànem, la regulació a Espanya, l’estat actual del món del cànnabis en els Estats Units i els usos alternatius seran els principals focus d’interès de les WCC.

Aquesta edició de la competició cannàbica de referència a Espanya es focalitzarà en la prova d’anàlisi del percentatge de cannabinoides. La competició està adreçada a empreses de llavors, grow shops i associacions cannàbiques. Els millors criadors, cultivador i extractors seran guardonats.

La cerimònia de lliurament de premis es realitzarà el divendres 13 de març de 2020 a les 20:00h, a l’Auditori de Cornellà, durant la celebració de Spannabis Barcelona.

Com cada any, la música també tindrà un lloc destacat en Spannabis, amb artistes de l’alçada de Hidro, Barbass Sound, Sharin Skank, Purple Rockets, Paula Bu, Women Soldiers, Full Spectrum Selectors, la batalla de galls 420 Backyard, Suka, Karlixx i DJ Rambla, i molts més per confirmar!

També com a novetat d’aquesta 18a edició de Spannabis, portem l’ampliació de la zona d’exposició i foodtrucks. I un any més, els visitants tindran a la seva disposició un estand de consultoria legal, per poder resoldre tots els seus dubtes legals sobre l’ús de cànnabis en Espanya i Europa.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*