Sónar + D i Mazda presenten “A Taste of Sónar + D by Mazda Rebels”

Sónar + D i Mazda presenten “A Taste of Sónar + D by Mazda Rebels”
19/11/2016 Redactor

Dijous es va donar el quart i últim esdeveniment “A Taste of Sónar + D by Mazda Rebels” d’aquest any, el cicle d’actuacions per descobrir dispositius visuals i sonors avançats, tecnologies disruptives i noves experiències escèniques que es dóna cita periòdicament en Mazda Space, l’espai multidisciplinari de MAZDA en la seva aposta per la cultura, la innovació, la tecnologia i les noves idees.

L’acte estava englobat dins de les activitats al llarg de l’any que porta a terme Sónar + D, el Congrés Internacional de Cultura Digital i Tecnologies Creatives, la cinquena edició se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de juny de 2017, dins el festival Sónar.

V.I.C.T.O.R. és una barreja de techno polsant, visuals orgàniques i assignacions retrofuturistes. Un espectacle que constitueix una experiència musical i visual única: una estructura escènica -inspirada en la serp de Rubik- s’articula visualment els records de Golden Bug, en els que sempre l’acompanya el seu robot VICTOR, des dels seus jocs d’infància fins a les seves primeres produccions musicals .

A més va presentar STARTS -Science, Technology and Arts- un programa de la Comissió Europea que promou la col·laboració entre artistes, científics i tecnòlegs.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*