Sónar 2016: Els imperdibles de divendres

Sónar 2016: Els imperdibles de divendres
17/06/2016 Redactor

Si no en vas tenir prou amb la primera jornada del Sónar 2016, agafa forces per viure al màxim tot el que et proposem per divendres.

Nosaltres dinarem fort, molt fort, per ballar amb Awwz. Aquest és el projecte d’una jove productora barcelonesa que està arrassant a la ciutat. Segur que heu ballat “Glid” més d’una vegada sense saber-ho. La recepta màgica? Pop, R&B i future beats.

Tampoc faltarem a El Guincho, ja veurem com ens ho muntem. Pablo Díaz-Reixa arriba al Sónar acompanyat d’una col·lecció de samplers, guitarres i sintetizadors mantenint el seu ganxo pop, i amb un nou àlbum sota el braç, HiperAsia.

La gran festa començarà amb Santigold. És de les nostres preferides, i torna amb molta força després de quatre any de sequera. Quedeu-vos amb dos temes: Can’t Get Enough of Myself i Who Be Lovin Me. Si us la perdeu divendres, teniu una nova oportunitat dissabte.

Tancarem el Sónar Village amb Matías Aguayo i seu set més ballable. El productor xilè ha publicat material de tot tipus, ha creat un nou grup (Rionegro) i segueix dirigint el seu propi segell discogràfic, el més important de l’electrònica llatinoamericana. Amb ell el techno, el house calent i el show estan més que assegurats.

I a la nit? Tres noms ben grans! Anohni, presentant per primer cop a Europa Hopelessness; Jean-Michel Jarre, un dels imprescindibles de l’electrònica del vell continent; i el barceloní John Talabot, o el que és el mateix, Oriol Riverola.

 

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*