Sónar 2016: Els destacables de dissabte

Sónar 2016: Els destacables de dissabte
18/06/2016 Redactor

Ibuprofeno en mà ens enfrontem a l’última jornada de Sónar. Els nostres imperdibles comencen a les 21 h, amb una proposta idònia per fer la transició entre el dia i la nit. Ens referim a l’Ed Banger House Party. Ed Banger és el segell house més important del món (o un d’ells), i aplega a Barcelona als seus tres caps visibles: Busy P, Para One I Boston Bun. Un trident perfecte per tancar el Sónar Village.

Marxarem cap al Sónar Nit on ens espera molta feina i molt malabarisme per no perdre’ns res del millor. A les 22.30 h, New Order demostraran que han tornat al més alt, i no gràcies a Bizarre Love Triangle o Blue Monday. Ho han fet amb Music Complet, un nou àlbum que, segons la crítica especialitzada, és del milloret que han fet. Dos temes que heu de conèixer sí o sí per passar per fans indiscutibles del grup anglès: Technique i Republique. Aquests són els temes més importants d’un treball en què han participat artistes com La Roux, Iggy Pop, Tom Rowlands o Brandon Flowers.

Si us agrada el grime, tampoc podeu faltar al show d’Spekta, al Sónar Pub. L’any passat ja va visitar-nos amb el seu germà. Aquest any ve solet acompanyat de Konnichiwa, el seu quart treball, que arriba al públic cinc anys després de Doin’ It Again, un descans que ha servit perquè l’anglès hagi pogut col·laborar amb altres artistes, com Kanye West o el nigerià Wizkid.

Ben entrada la matinada també gaudirem d’una altra estrena mundial, el nou espectacle de Boys Noize. Atenció als visuals que envoltaran al productor alemany damunt l’escenari. Estan inspirats en el cyberpunk, l’estètica industrial dels 80 i els sistemes de vigilància.

I, per descomptat, ballarem Funk Soul Brother amb Fatboy Slim. Va actuar per primer cop al Sónar ara fa quatre anys, i ara torna per ocupar l’escenari més gran del Sónar de Nit, el SónarClub. Norman Cook, que és el que posa al seu llibre de família, ens farà ballar amb el seu catàleg de hits historics. Sabíeu que ha actuat a la Gran Muralla Xinesa i davant de 350 mil persones a Rio de Janeiro? Res comparable amb haver sobreviscut a la dècada dels 90.

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*