Soledad Mora recauda tots els beneficis de ‘Hasta luego, cocodrilo’ per a la fundació ‘BOMOSA’

Soledad Mora recauda tots els beneficis de ‘Hasta luego, cocodrilo’ per a la fundació ‘BOMOSA’
05/07/2015 Redactor

Hermès, Chanel, Valentino, Balenciaga, Gucci, Lanvin, Bulgari, Porsche, Mercedes … Noms parells a luxe, estil, elegància, distinció, classe, poder. En aquesta vida sembla que tot es pot comprar amb diners… ¿o no?

Aquesta és la qüestió clau que haurà de plantejar-se la protagonista de ‘¡Hasta luego, cocodrilo!’, una dona que de tenir-ho tot -simplement pel fet de ser ‘senyora de-‘, haurà de buscar significat pràctic a una paraula que des de fa temps no ha existit en el seu exquisit vocabulari, treballar.

Però fins a aquest punt, el lector podrà passar una bona estona de diversió posant-se en la pell de Glòria, per experimentar no només els seus incontrolables ànsies per posseir bosses, vestits o joies, sinó també les discussions amb uns servents que semblen no assabentar-se de res, o les esgotadores sessions de gimnàstica amb el seu entrenador personal. Les xerrades amb les seves amigues més íntimes són dignes d’una menció especial per la seva inesgotable torrent de crítiques i xafarderies, a qual més ocurrent.

En definitiva, un relat carregat d’humor, amable però també mordaç, que fa olor de arrogància i frivolitat, a opulència i distinció, a excés i enganyosa aparença.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*