Sixto Paz experimenta amb el circ a Tender Napalm, de Philip Ridley

Sixto Paz experimenta amb el circ a Tender Napalm, de Philip Ridley
22/06/2017 Redactor

La companyia Sixto Paz torna el mes de juliol a la Sala Beckett, amb una coproducció amb el Grec Festival de l’autor anglès Philip Ridley: Tender Napalm. L’espectacle explora el paisatge que suposa una relació entre un home i una dona. Explosiva, poètica i brutal, indaga i redefineix l’idioma de l’amor de manera salvatge i romàntica. Adriana Nadal firma la traducció de la peça.

En essència és una història molt senzilla: un home i una dona encallats en un punt crucial de la seva relació. S’estimen però els ha passat una cosa terrible. Els dos personatges parlen d’amor i sexe partint dels temes més foscos i brutals, i a la vegada tendres. Així, disseccionen la seva relació a través de la memòria i la imaginació, i mica en mica es barregen monòlegs i converses que es converteixen en una estranya i frenètica fantasia de sexe, violència, conflicte i fe.

Amb Tender Napalm, Sixto Paz s’endinsa sense xarxa a la multidisciplina, experimentant per primer cop amb el llenguatge del circ. L’espectacle comptarà amb la companyia circense PSiRC, formada per Wanja Kahlert, Adrià Montaña i Anna Pascual, autors de l’aplaudit espectacle Acrometria.

Inspirant-se en la situació de la qual parteix l’espectacle, una rave, cada dia la funció comptarà amb un DJ diferent. El dissabte 8, hi haurà un DJ sorpresa. Diumenge 9, serà el torn de DJ Maymons (Martí Maymó, membre del grup Manel), dissabte 15 punxarà Nao Albet i diumenge 16, DJ Lucient. Els espectadors viuran una experiència doble com a públic i convidats de la festa a la vegada.

Tender Napalm es va estrenar l’any 2011 al Southwark Playhouse de Londres.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*