Sílvia Abril i Andreu Buenafuente repeteixen com a presentadors dels Premis Goya

Sílvia Abril i Andreu Buenafuente repeteixen com a presentadors dels Premis Goya
26/11/2019 Redactor

La 34 edició dels Premis Goya, que se celebrarà el proper 25 de gener en el Palau d’Esports José María Martín Carpena de Màlaga, ja té presentadors. L’actriu i humorista Sílvia Abril (Mataró, 1971) i el còmic, presentador i productor Andreu Buenafuente (Reus, 1965) repeteixen com a mestres de cerimònia dels guardons, després d’haver conduït l’any passat a Sevilla la gala que va convocar a prop de 4 milions d’espectadors –3.819.000 persones, amb una quota de pantalla del 26,2%–.

Produïda per l’Acadèmia de Cinema en col·laboració amb El Terrat, l’esdeveniment estarà amenitzat i dirigit per aquests dos professionals al costat d’Enric Cambray i David Lillo, i comptarà amb la producció executiva de Rafael Portela (Acadèmia de Cinema) i Lydia Cerrudo (El Terrat) i la direcció de producció de Xavi Resina (Acadèmia de Cinema) i Salva Álvarez (El Terrat).

Per tercera vegada, els guardons es lliuraran fora de Madrid. Després de Barcelona i Sevilla, els Goya viatjaran al gener de 2020 a la capital de la Costa del Sol amb el suport de l’Ajuntament i Diputació de Màlaga, Junta d’Andalusia i Unicaja Banc.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*