Segueix el Sax-O-Rama al Jamboree

Segueix el Sax-O-Rama al Jamboree
22/01/2018 Redactor

El Jamboree compta aquest mes de gener amb una nova edició del Festival Sax-O-Rama, una combinació de grans músics que durant quatre dies faran vibrar la cava de jazz:  The Big Jamboree , Lou Marini + Trio Coloma, Big Dani Pérez Quintet i la Barcelona Big Blues Band featuring Drew Davies.

 

 

 

Divendres, 26 de gener a les 20h i 22h· Blues

FESTIVAL SAX-O-RAMA

LOU MARINI + TRIO COLOMA

Web: 18€ – Taquilla: 20€

Lou Marini saxo, Lluis Coloma piano, Manolo Germán contrabaix,  Marc Ruiz bateria.

La segona nit del Festival Sax-O-Rama ens porta al Jamboree un convidat de luxe: ni més ni menys que un dels integrants de la mítica banda de rock & blues The Blues Brothers, Lou Marini. Aquest saxofonista, arranjador i compositor d’Ohio nascut el 1945, és llegenda viva de la història del blues. Primer va ser integrant de Blood, Sweat & Tears entre 1972 i 1975, després va passar a formar part de la banda estable del “Saturday Night Live” fent el salt a The Blues Brothers, un grup d’energia desbordant que encara avui dia segueix en actiu. Al llarg de la seva carrera, ha pogut tocar amb altres grans de la música, com Frank Zappa, Aerosmith, Elliot Murphy, o la big band de Buddy Rich, entre altres. Aquesta nit s’uneix al trio de Lluís Coloma, amb una trajectòria de més de 15 anys sobre els escenaris, per regalar-nos una vetllada carregada de força, profunditat i sentiment pels camins del blues, el rythm and blues i el boogie-woogie. Imprescindible.


 

Dissabte, 27 de gener a les 20h i 22h· R&B/Swing

BIG DANI PÉREZ QUINTET

Web: 13€ – Taquilla: 15€

Big Dani Pérez saxo i veu, Balta Bordoy guitarra, Víctor Puertas Hammond B3 i piano, Carles Pérez baix, Regi Vilardell bateria.

Big Dani, antic membre de Los Rebeldes i fundador de The Big Jamboree, porta al soterrani de la Plaça Reial el seu esbufec més personal amb les composicions que donen vida al seu nou projecte, Big Dani Blues Five. Sense separar-se del blues i l’R&B ni del seu característic so honker, Dani ha volgut portar la seva música a un extrem més elèctric i per això ha reunit alguns dels millors músics del país per oferir-nos un còctel explosiu, un espectacle sonor, que ningú hauria de perdre’s.

 

 

 

Diumenge, 28 de gener a les 20h i 22h· R&B

BARCELONA BIG BLUES BAND featuring DREW DAVIES

Web: 12€ – Taquilla: 14€

Drew Davies saxo tenor i veu, Duska Miscevic, Ignasi Poch saxo alt, Pol Prats, Artem Zhuliev saxo tenor, Nuria Vitó saxo baríton, Jaume Torné, Victor Verges trompeta, Pere Masafret, Igor Kossenkov trombó, Hector Martín guitarra, Federico Mazzanti piano, Ivan Kovacevic contrabaix i direcció, Martí Elias bateria.

Sota l’impuls i la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, la Barcelona Big Blues Band s’ha convertit en una de les formacions més poderoses i sol·licitades en el circuit del swing, el jazz i el rhythm and blues del país. El seu so energètic, salvatge i al mateix temps sofisticat li concedeix l’estatus de formació única i irresistible. Es podria dir que segueix la tradició de les grans bandes com les de T-Bone Walker o Johnny Otis, però el seu radi d’acció encara va més enllà quan acostuma a incorporar als seus concerts solistes de primera magnitud, com el que l’acompanya avui, el cantant i saxofonista del Regne Unit Drew Davies. Davies ha seguit la tradició dels saxofonistes del rythm’n’blues dels anys 40 i 50, portant aquesta bandera sonora per nombrosos festivals europeus. En el seu recentment publicat quart àlbum, “You Make Me Shake”, resumeix tota la seva brutal energia, la mateixa que contagiarà als que avui baixin les escales del Jamboree.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*