Segon concert de la flautista Elisabet Franch a La Pedrera

Segon concert de la flautista Elisabet Franch a La Pedrera
18/01/2017 Redactor

Després de passar els primers mesos a l’Orquestra Simfònica de Suzhou (Xina), el proper diumenge 22 de gener a les 18.00 hores a l’Auditori de la Pedrera, la flautista Elisabet Franch tornarà a ser la protagonista del segon concert dels tres que li ha ofert la Fundació Catalunya – La Pedrera dins de la cinquena edició de les Residències Musicals.

El projecte de Residències Musicals es va iniciar la temporada 2012 – 13 pensant en recolzar i impulsar als joves talents de la interpretació musical del nostre país amb propostes de rellevància. El dos eixos que defineixen aquest programa són la residència de treball per crear noves programacions en col·laboració amb d’altres intèrprets i els concerts oferts als gran públic, tot fidelitzant el públic local cap a la seva proposta artística.

De tots els artistes seleccionats, s’ha valorat el seu talent artístic així com el seu potencial per desenvolupar una destacada carrera tant al país com a l’estranger i l’aportació que pot fer el programa Residències Musicals al seu creixement professional.

En aquesta ocasió el protagonista de la primera part del concert serà el flautí amb obres de Stephenson i Brotons. La segona part les obres de Telemann, Piazzolla, Debussy, Guix i Paganini per flauta sola prendran el relleu, tancant el concert la Suite Belvedere per flauta i piano de Joan Manén. Estarà acompanyada pel pianista Daniel Blanch.

Recordar que per aquest tres concerts de les Residències Musicals, l’Elisabet Franch inicia una col·laboració amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Generalitat de Catalunya que a través  de la 080 Barcelona Fashion l’ha posat en contacte amb la dissenyadora Justicia Ruano (www.justiciaruano.com) que la vestirà en els tres concerts cedint, desinteradament, tres models representatius de les diferents col·leccions presentades per la dissenyadora en diverses temporades. Així mateix, repeteix col·laboració amb la Joieria SANT de Barcelona (www.joieriasant.com) que també li cedirà peces úniques, dissenyades i realitzades de manera artesanal.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*