Santi Millán i els IMPARABLES marxen a Nova Zelanda

Santi Millán i els IMPARABLES marxen a Nova Zelanda
04/02/2017 Redactor

Després de nombroses aventures de Los Imparables s’embarquen en un nou repte en bicicleta que serà la seva aventura més exòtica i arriscada: The Pioneer, en terres neozelandeses, escenari per a una nova dosi d’esport, viatges i humor.

7 dies de cursa creuant els Alps de Nova Zelanda, 549 km de ruta i més de 15.000 d’ascensió. Aquests són els números de The Pioneer, la cursa ciclista que porta als més atrevits esportistes per zones inexplorades de Nova Zelanda. The Pioneer, que per seguretat es disputa en parelles, comptarà amb quatre duos Imparables: l’actor i presentador Santi Millán, amb el seu amic i director creatiu de Zoopa Carlos Ortet; el ciclista professional Ibon Zugasti amb el 14 vegades campió nacional Tomi Misser; l’atleta olímpic portuguès Vítor Gamito al costat del ‘Home orquesta’ Miguel Silvestre; i la parella mixta composta pel CEO de Gaes i esportista Antonio Gassó i la triatleta Eva Tomàs.

Santi Millán ja ha comentat que “la nostra principal motivació és descobrir nous llocs, nova gent, gaudir de la natura entre amics … És una cosa genial, sobretot les tres primeres hores. Després el cansament et porta a preguntar-te si no era millor conèixer el lloc amb Google Maps. El nostre secret és el sentit de l’humor, que representa la nostra eina màgica de supervivència. Pedalant som una calamitat, però rient-nos de nosaltres mateixos som cinturó negre. “

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*