Sandra Bautista presenta “Canta el cuco”

Sandra Bautista presenta “Canta el cuco”
20/03/2020 Redactor

“Canta el cuco” és un tema inspirat en la idea que els ocells canten patrons rítmics dels seus avantpassats sense preguntar-se d’on vénen, al contrari dels humans, que ens ho qüestionem tot. És el primer de 2 vídeos en directe gravats a Musiclan.

La cançó Canta el Cuco està inclosa, en la seva versió d’estudi (Feat. El Kanka), dins el disc Trapezista, el segon treball discogràfic de Sandra Bautista

Aquest segon treball discogràfic reflecteix la valentia que hi ha darrere cada pas artístic. Enfilar-se i gronxar-se en un trapezi és cercar l’equilibri entre la por, l’atreviment i l’amor com a úniques energies que mouen la vida en totes dimensions.

Mantenint el focus en el missatge com a cantautora, el més sorprenent d’aquesta nova entrega és l’àmplia i potent producció sonora que respiren totes les cançons. Al nou treball, hi impera essencialment el pop-rock i el funk, tot i que també passa pel swing, la rumba i els ritmes llatins. En general, totes les cançons traspassen fronteres estilístiques explorades fins al moment. El disc està ple de nous reptes, com per exemple escriure en forma de sonet o estructurar un compàs d’amalgama 11/4, un recurs rítmic gens habitual. .

Trapezista, conté 10 cançons —7 en català i 3 en castellà— i ha comptat amb la participació de músics com Guillem Roma, Miki Santamaria (Doctor Prats, Californicators, Operación Triunfo…), Dani Katena (Elefantes), Víctor Martínez (D’Callaos, 12cuerdas), Luis Robisco, Guillemao (Suu, Arnau Griso…) o Raquel Lúa, entre d’altres.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*