Ruta Lokal a les xarxes

Ruta Lokal a les xarxes
18/11/2018 Redactor

Ruta Lokal no es només un programa de ràdio, sinó tot un univers dedicat a la promoció d’artistes, bandes, sales i esdeveniments a la província de Barcelona

A facebook per exemple, pots trobar articles sobre artistes i bandes que punxem al programa, enllaços als mapes de GoogleMaps amb els tots els concerts de la província Divendres i Dissabtes, fotografies, notícies i molt més.

A Google+ són totes les notícies, concerts, comunitats, col·leccions i molt més relacionat amb Ruta Lokal, el programa, les entrevistes i col·laboracións.

A Instagram a més de les fotos, pots trobar les històries amb les darrers noticies sobre publicacións o concerts que anuncien a la mateixa xarxa. Compartim amb vosaltres el més rellevant de la xarxa.

A Youtube trobareu entrevistes amb algún artista i alguns dels programes que hem anat enregistrant en vídeo mentre parlavem amb algún convidat.

I com no, a Twitter estareu sempre al corrent de tots els titulars relacionats amb Ruta Lokal i retuits d’altres usuaris destacats.

Hem creat una capa a Google Maps on podreu trobar totes les sales i locals de concerts de la província de Barcelona i totes les setmanes trobareu una capa semblant a facebook amb els concerts que es fan Divendres i Dissabtes.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*