Ruta Lokal #50 – Especial Electrònica #10

Ruta Lokal #50 – Especial Electrònica #10
13/12/2019 Manuel Burgos

Artistes:

Tatsumi & Masako

Dimecres 11 de Desembre de 2019 varem tenir l’ocasió de parlar amb Raül Sala, o el que és el mateix: Tatsumi & Masako.
Manuel Burgos i Joel Zarrias vam tenir l’ocasió de parlar i aprendre un munt de coses de tota mena més enllà fins i tot de les curiositats que portavem preparades, i es que Raül es tot un tresor de sabiesa per nosaltres. Entre altres coses ens va descobrir l’extens univers entorn la música electrònica local que es mou en especial a Mataró.

TAMBÉ DISPONIBLE LA PLAYLIST DEL PROGRAMA A SPOTIFY PER QUE POGUEU BUSCAR MES COSES SOBRE ELS ARTISTES QUE HAN SONAT EN AQUEST RUTA LOKAL

COMPARTE RUTA LOKAL EN LAS REDES

¿Te interesa la música de la provincia de Barcelona? ¿Te gustaría colaborar promocionando a los grupos, bandas y artistas locales?

Ayúdanos compartiendo nuestras redes sociales, artículos, podcastm, etc.

Ajudan’s omplint l’enquesta 

Ruta Lokal és tot un projecte per la promoció i dinamització d'artistes, bandes, sales de concert i negocis de la provincia de Barcelona. Escolta el programa per conèixer tota la música que es produeix a Barcelona i estar al corrent de quan i on pots anar a veure'ls en directe !! Tots els estils, totes les tendències, TOTA LA MÚSICA. Especials de guitarres, d'electrònica, tendències i entrevistes. Ruta Lokal és música local !

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*