Ruta Lokal #55 Especial Electrònica amb JMII

Ruta Lokal #55 Especial Electrònica amb JMII
30/01/2020 Manuel Burgos

Artistes:

JMII

Dimecres 29 de Gener varem gaudir de la companyía de JMII al nostre especial d’electrónica al programa Ruta Lokal #55 on varem poder parlar amb el nostre convidat de les seves arrels profesionals, influencies, passat, present i futur. Com el seu pasat amb Aster, el present amb Olde Gods o com el que és a més futur, JMII, axií com el seu pas per les discogràfiques MATHEMATICS RECORDINGS100% SILKHidden Track RecordsAtomnation o la propia Minºr Plªnets, entre altres moltes coses.
#modulation #jmii #barcelona #musica #electronica #rutalokal #coolturafm #cultura #oci

 


Escull la teva plataforma preferida per escoltar el programa:

COMPARTE RUTA LOKAL EN LAS REDES

¿Te interesa la música de la provincia de Barcelona? ¿Te gustaría colaborar promocionando a los grupos, bandas y artistas locales?

Ayúdanos compartiendo nuestras redes sociales, artículos, podcastm, etc.

Ruta Lokal és tot un projecte per la promoció i dinamització d'artistes, bandes, sales de concert i negocis de la provincia de Barcelona. Escolta el programa per conèixer tota la música que es produeix a Barcelona i estar al corrent de quan i on pots anar a veure'ls en directe !! Tots els estils, totes les tendències, TOTA LA MÚSICA. Especials de guitarres, d'electrònica, tendències i entrevistes. Ruta Lokal és música local !

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*