Ran Ran Ran a l’Heliogàbal

Ran Ran Ran a l’Heliogàbal
22/01/2019 Redactor

Ran Ran Ran porta el folk pop càlid i sofisticat de ‘Ran de mar’ a l’Heliogàbal

Càlid, preciosista per moments, gairebé orgànic… Així descriuen els crítics el nou treball dels Ran Ran Ran, un disc que han titulat Ran de mar i que interpreten en viu a l’Heliogàbal el dijous, 24 de gener.

Ferran BaucellsJordi FarrerasMartina Borrut i Valentí Adell són els integrants de Ran Ran Ran (foto: Nestor Noci), una formació amb seu a Barcelona que va néixer de les cendres dels Tired Hippo, una banda de pop artesanal on militava Baucells. El 2013 van llançar els primers treballs discogràfics d’una carrera que ha donat com a resultat, fins al moment, tres elapés: Ran Ran Ran (2015), L’Hereu (2017) i, aquest 2018 passat, Ran de mar.

Onze cançons interpretades en català formen part d’aquest treball que, segons expliquen els mateixos membres de la banda, ha de marcar un abans i un després en la vida musical de la formació, amb una aposta més clara que mai per les sonoritats pop i amb una factura elegant i subtil i un estil lluminós.

Escoltareu Ferran Baucells, veu de la formació, cantant-vos, gairebé a cau d’orella, unes històries íntimes i personals, uns relats propers que ens parlen de totes aquelles derrotes quotidianes i aquells desamors que conformen l’existència i que, aquí no prenen un caràcter pessimista o trist, sinó que són la base d’un discurs engrescador i positiu que fins i tot reivindica l’estètica del fracàs.

Uns sons especialment orgànics acompanyen aquestes cançons, algunes de les quals (d’Un darrer ball Ran de mar) tenen unes atmosferes sonores especialment treballades, perfectes acompanyaments de tot d’històries sobre aquest món estrany i sovint difícil de comprendre on habitem.

Si voleu escoltar en viu i en directe els temes que formen part de Ran de mar, us esperen el dijous, 24 de gener, a l’Heliogàbal però, abans de venir, consulteu el web d’aquesta associació cultural del barri de Gràcia o bé el Facebook de l’esdeveniment.

Data
Dijous, 24 gener 2019
Horaris

A les 21 h

Heliogàbal
Informació

8 €

COMPARTE RUTA LOKAL EN LAS REDES

¿Te interesa la música de la provincia de Barcelona? ¿Te gustaría colaborar promocionando a los grupos, bandas y artistas locales?

Ayúdanos compartiendo nuestras redes sociales, artículos, podcastm, etc.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*