‘Projecte Vaca’ celebra 20 anys de creacions escèniques

‘Projecte Vaca’ celebra 20 anys de creacions escèniques
30/09/2018 Redactor
Projecte Vaca és una associació de creadores escèniques constituïda l’any 1998 amb voluntat de potenciar la incidència de les dones en tots els nivells del sector professional, duent a terme una tasca permanent d’investigació, experimentació i producció en l’àmbit de la creació escènica. L’objectiu del projecte implica estimular l’estudi i promoció de treballs fets per dones en el teatre, acollint les iniciatives creatives plantejades per les dones vinculades a Projecte VACA i apostant pel treball col·lectiu. D’aquesta manera, són capaces de generar projectes de creació contemporània independent, comprometent-se amb la creació escènica de qualitat. Aquesta forma de constituir-se, permet articular noves xarxes d’intercanvi i comunicació amb les diverses formes i disciplines artístiques.
Per celebrar els 20 anys d’història, s’ha elaborat el llibre Creadores Escèniques del S.XXI, Projecte Vaca que compta amb una redacció històrica dels esdeveniments creatius i discursius d’aquestes dues dècades de trajectòria així com amb imatges exclusives, històriques, divertides i sentimentals que representen moments únics de l’associació.
A més, s’ha confeccionat una exposició històrica que repassa la trajectòria d’una part de les creacions així com moments d’encontre i profund calat humà, primer es podrà veure a Ca la Dona i més tard a l’institut del Teatre. Els dos dies de l’estrena hi haurà una petita representació.
En definitiva, 20 anys de reivindicar l’imprescindible i tot sovint ocult paper femení en l’art escènic.
LES DATES DE CELEBRACIÓ D’AQUESTS 20 ANYS:
– 3 d’octubre: inauguració de l’exposició 20 anys de Projecte Vaca, a Ca la dona. Fins al 31 d’octubre
– 5 de novembre: inauguració de l’exposició 20 anys de Projecte Vaca, a l’Institut del Teatre de Barcelona, on es presentarà el llibre Creadores escèniques segle XXI-Projecte Vaca, fins al 4 de desembre.
– 15 de novembre: Festa celebració 20 anys de Projecte Vaca, a Luz de Gas.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*