Programació especial amb motiu del Sónar 2016

Programació especial amb motiu del Sónar 2016
16/06/2016 Redactor

CoolturaFM viurà el Sónar al màxim. Concerts, conferències, DJ sets… Amb motiu del festival de música avançada, la ràdio surt dels estudis per explicar-te tot el que passa al voltant d’aquest important esdeveniment.

#CoolturaSonar, la programació especial de la nova emissora cultural de Barcelona, ha començat aquest dimecres. El programa La Suite FM, presentat per Jordi Chicletol, ha repassat les millors propostes musicals del Sónar de Dia i el Sónar de Nit.

Dijous es començaran a produir les primeres connexions en directe des del festival. Serà a les 15 h i a les 20 h amb un equip liderat per Chicletol.

El programa Control Central tampoc no es perdrà el Festival. En aquest cas, repassarà la programació de conferències i exhibicions previstes en el marc del Sònar+D.

La programació especial continuarà divendres i dissabte amb tres connexions en directe des del Sónar de Dia a les 15, 20 i 22 h recollint l’ambient que es viu als diferents espais del festival.

La programació especial de la ràdio es complementarà amb continguts específics al web www.coolturafm.com i un ampli seguiment a Facebook, Twitter i Instagram amb el hashtag #CoolturaSonar.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*