Primeres confirmacions del Guitar Bcn 2017

Primeres confirmacions del Guitar Bcn 2017
24/10/2016 Redactor

Els Lambchop de Kurt Wagner inauguraran el festival a BARTS el 23 de gener.

Després del gran èxit de la passada edició, superant els 50.000 espectadors, el Guitar Bcn 2017 ja escalfa motors i anuncia els primers noms de la seva programació.

Lambchop, una de les bandes més representatives del so americana, seran els protagonistes del concert inaugural a BARTS el 23 de gener. Els de Nashville arribaran amb nou disc sota el braç i tota la intensitat que desprén la seva personalíssima proposta.

El 16 de març, Hindi Zahra, autèntica revelació de l’escena marroquina més contemporània, portarà la seva sensibilitat a BARTS a la què, ben segur, serà una de les sorpreses del festival.

D’altra banda, el 27 de maig, també a la sala BARTS, tindrà lloc la vetllada An Evening with Pat Metheny, un format íntim i encisador per gaudir de l’incomparable talent d’aquest genial guitarrista nord-americà, després de 6 anys de la seva darrera visita a Barcelona. Metheny arribarà acompanyat dels músics Antonio Sánchez, Linda Oh i Gwilym Simcock.

Menció apart mereix l’Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, una formació que agermana l’esperit i l’estètica dels cabarets vintage amb un set-list farcit de nous clàssics populars, dels hits de Madonna a sintonies de programes televisius com Family Guy, passant per adaptacions swing de Lady Gaga i Radiohead entre moltes altres divertides excentricitats: cita ineludible a l’Auditori del Fòrum el 8 d’abril.

És un veritable luxe pel festival acollir la presentació oficial a Barcelona del nou treball discogràfic de León Benavente el 16 de febrer a l’Apolo. El súper grup format per Abraham Boba, Luis Rodríguez, César Verdú i Eduardo Baos practica un indie rock molt personal, plagat de bones melodies, tocs genuïnament 80s i lletres carregades de missatge, que guanya adeptes dia a dia.

Per últim, i tancant aquesta primera tongada de confirmacions, el saragossà Borja Laudo, més conegut com Bigott, estrenarà noves cançons i repassarà el seu corprenedor repertori indie-pop a la sala Bikini el 29 d’abril.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*