Ponten Pie celebra 10 anys als escenaris

Ponten Pie celebra 10 anys als escenaris
24/01/2020 Redactor

La companyia Ponten Pie celebra 10 anys als escenaris portant el seu espectacle Ârtica al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona). Després de la gira internacional que els ha portat per 21 països entre els quals s’hi troben Singapur, Polònia, Japó, Xina, Macedònia, Malta, Noruega, Finlàndia, Regne Unit o França, fan una parada a Santa Coloma per a celebrar els seus 10 anys. Al capdavant de Ponten Pie s’hi troba el creador Sergi Ots i ja és una de les companyies més internacionals del panorama artístic català i estatal.

Ârtica és una proposta íntima, poètica i per a una audiència limitada on l’espectador es submergeix dins d’una casa a 5ºC de temperatura. Ârtica és un espectacle no convencional, sense text, on l’experiència teatral esdevé una aventura sensorial. El muntatge es podrà veure el 31 de gener i l’1 de febrer al Teatre Sagarra.

Ponten Pie va néixer fa 10 anys amb l’objectiu de buscar una interpretació i una posada en escena poc habitual o quotidiana, buscant arribar d’una manera particular a l’espectador, implicant-lo directament dins de la història que estan observant. La companyia ja té el seu segell propi treballant d’una manera molt minuciosa i per a petites audiències, destacant la gran potència estètica i visual dels seus muntatges. L’estil dels seus projectes, on es barregen diverses disciplines teatrals, s’ha denominat com un dels nous llenguatges teatrals.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*