Pau Miró proposa ‘Un tret al cap’, una obra sobre periodisme i ètica professional

Pau Miró proposa ‘Un tret al cap’, una obra sobre periodisme i ètica professional
17/05/2017 Redactor

El proper mes de juliol, la Sala Beckett estrenarà un nou text del dramaturg Pau Miró, que dirigeix ell mateix. La protagonista ésEmma Vilarasau, que encarna una periodista que ha estat despatxada del seu diari, punt de partida que serveix per ordir una reflexió sobre quin és el paper del periodisme en la nostra societat. Vilarasau estarà acompanyada a escena perImma Colomer, que interpreta la seva germana, i Mar Ulldemolins, una noia jove que vol denunciar una situació injusta que ha patit i demana ajut a la periodista.

L’equip ja ha començar a assajar a la Sala Beckett, on s’estarà fins a l’estrena de l’espectacle, que es podrà veure a la Sala de baix. Les funcions començaran el proper 30 de juny, l’estrena oficial se celebrarà el dimecres 5 de juliol i Un tret al cap estarà en cartell fins al diumenge 30.

Pau Miró proposa una història tendra i amarga a la vegada, interpretada per tres personatges femenins que ens parlen de les formes diverses que pren la censura tant en l’àmbit públic com en el privat. L’última creació del dramaturg Pau Miró pren la forma d’un thriller periodístic que, tot i això, no renuncia a l’humor ni a mostrar els aspectes més íntims dels personatges protagonistes. Aquesta proposta forma part del Grec 2017 Festival de Barcelona.

Sinopsi
Tres dones formen un triangle encapçalat per una periodista massa incòmoda per al diari en el qual treballava i que l’acaba d’acomiadar. L’acompanyen en escena la seva germana, que només vol gaudir dels darrers anys de la seva vida en plenitud, i una víctima que exigeix que el seu cas surti a la llum pública. Totes tres han anat a parar a un carreró sense sortida del qual només podran sortir-ne dient aquelles coses que són tan difícils de dir…

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*