Palo Alto Market estrena el 2017 amb increïbles motos customs i ritmes rock

Palo Alto Market estrena el 2017 amb increïbles motos customs i ritmes rock
21/12/2016 Redactor

Palo Alto Market estrena el 2017 amb una poderosa edició plena de ritmes rock, increïbles sabors i impressionants motos custom; autèntiques llegendes mecàniques que es podran admirar els propers dies 7 i 8 de gener en directe i a través de l’objectiu de l’Alberto García-Alix, un dels fotògrafs més destacats i personals de les darreres dècades.

MÀQUINES AMB ÀNIMA, REBELS SENSE CAUSA
Des de que es va crear el 1903, la marca Harley-Davidson s’ha estès per tot el planeta de forma tan impressionant que no queda ni un pam de carretera que no hagin trepitjat els seus neumàtics. James Dean, Elvis Presley, Brigitte Bardot o Marlon Brando són alguns dels seus riders més icònics. Però sovint oblidem que més enllà de la fascinació que exerceix en tots nosaltres, l’univers ‘motero’ poseeix uns codis intensos, un llenguatge propi i uns valors potents. Palo Alto Market convida a descobrir-los a la seva propera edició, a la vegada que vol comprometre’s amb la moto i els seus genets.

Harley-Davidson BCN comptarà amb un espai propi en el qual mostrarà una selecció dels models de la Motor Company, així com vàries Harleys customitzades, peces d’art úniques i irrepetibles. També es podrà comprar roba tècnica, moda i complements amb la marca HD.

Triumph presenta la seva novetat més esperada per a 2017. Una veritable custom de fàbrica, llegendària i autèntica, amb inigualable pedigrí, actitud i atractiu. Una Triumph innovadora i elegant, d’impressionant comportament i so, que es presenta en primícia a Palo Alto Market.

Els amants de les motos podran gaudir també de l’univers que envolta aquest estil de vida, com el multi espai Kaff Garage, on t’arreglen la barba mentre que prens unes copes rodejat de motos; les fantàstiques col·leccions de R2 Store, cascs clàssics de les més prestigioses marques o Aycuza, roba casual i peces tècniques, entre moltes altres ofertes.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*