‘Pallapupas’ torna a omplir de vida amb somriures solidaris

‘Pallapupas’ torna a omplir de vida amb somriures solidaris
29/09/2016 Redactor

La setena edició d’UN DIA DE NASSOS de Pallapupas, la festa solidària a benefici dels infants ingressats als hospitals catalans, tindrà lloc els propers dies 1 i 2 d’octubre.

Amb el lema Vine a Un dia de Nassos i ajuda’ns a omplir de riure els hospitals, les famílies podran col·laborar amb l’ONG Pallapupas comprant entrades a meitat de preu per espais com el Tibidabo, el Zoo de Barcelona, Catalunya en Miniatura o el Camp Nou Experience. Enguany s’incorporen nous espais com la Granja d’Aventura Park de Vacarisses i l’Open Camp. A més, seguint la iniciativa d’edicions anteriors, Pallapupas vol fer partícip de la celebració a la resta de províncies catalanes i Andorra, afegint entrades pel Parc d’Aventura Costa Brava i el Museu del Joguet, a Girona; el Canal Olímpic, el Museus de la Moto de Barcelona i Basella, el Museu de la Xocolata a Barcelona o Naturlàndia a Andorra, entre d’altres.

Com a novetat, els petits comerços de proximitat s’han afegit a la festa solidària venent nassos de pallasso a favor de Pallapupas. El punt àlgid d’Un Dia de Nassos arribarà el diumenge dia 2 d’octubre, quan els Pallapupas faran una rua en el Bus Turístic per la ciutat de Barcelona amb parades al Tibidabo, el Zoo i l’Open Camp. Les famílies participants a UN DIA DE NASSOS podran pujar al vehicle i conèixer la tasca de l’entitat a través d’una sèrie de vídeos testimonials i saludar personalment als Pallapupas.

Les entrades d’UN DIA DE NASSOS es venen exclusivament de forma anticipada awww.pallapupas.org. La recaptació es destina íntegrament a la tasca que l’ONG desenvolupa dintre dels hospitals amb infants, gent gran i adults en 11 centres des de fa 16 anys; i fora amb persones diagnosticades amb algun trastorn mental.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*