Nous Membres d’Honor de l’Acadèmia del Cinema Català

Nous Membres d’Honor de l’Acadèmia del Cinema Català
10/01/2017 Redactor

La Sra. Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, rebrà els nominats i nominades als IX Premis Gaudí el pròxim dijous 12 de gener a les 12 hores al Palauet Albéniz de Barcelona i presidirà el nomenament dels cinc nous Membres d’Honor de l’Acadèmia del Cinema Català: l’exhibidor  Pere Balañá Forts en representació de tota la nissaga, el productor Joan Bas, el director de cinema Lluís Josep Comerón, el crític i ex Delegat de cinematografia de Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i ex director de la Filmoteca de Catalunya, Antoni Kirchner i l’actriu Mercedes Sampietro. L’actriu i acadèmica Maria Molins serà la conductora de l’acte.

Aquests grans professionals, dos dels quals son nonagenaris, seran glossats prèviament per persones amb qui han compartit moments claus de la vida, per tal de recordar la seva contribució al cinema o la seva trajectòria vital, i rebran un guardó commemoratiu del seu nomenament, un Gaudí de petit format. La presidenta de l’Acadèmia, Isona Passola, farà el parlament de benvinguda i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, clourà l’acte amb les seves paraules. A continuació, tindrà lloc la tradicional foto de família amb els nominats i els nous Membres d’Honor i, per primera vegada, els nominats rebran un diploma per la seva nominació

Seguint la tradició, l’Ajuntament de Barcelona ha cedit el Palauet Albéniz de Montjuic en mostra del suport del govern municipal al cinema català. L’escola Bande à part realitza un any més el making of dels actes previs al lliurament dels Premis Gaudí i el fotògraf David Ruano instal·larà un set fotogràfic per on passaran els nominats i nominades, pentinats per L’Oréal i maquillats per Cazcarra-Ten image. Després de la foto de família se servirà un refrigeri per gentilesa d’Estrella Damm, Jean Leon, Àpats d’Art i Frit Ravich.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*