Nit de noise al Meteoro amb Miguel Souto, NoirNoir i Gyakusatsu 

Nit de noise al Meteoro amb Miguel Souto, NoirNoir i Gyakusatsu 
22/01/2019 Redactor

Nit de noise al Meteoro amb Miguel Souto, NoirNoir i Gyakusatsu

Tres bandes de procedències diverses però amb una mateixa passió per fer música fent servir els sorolls més diversos protagonitzen una nit per a orelles amants de l’experimentació a Meteoro. Us esperen el dissabte, 26 de gener.

Us parlem del músic gallec Miguel Souto, la formació de Mataró NoirNoir i els barcelonins Gyakusatsu, tres projectes musicals que, amb matisos diversos, és clar, tenen una mateixa tirada cap al noise i, que en gairebé tots els casos, estan relacionats amb IIIArms (a la foto, una de les imatges promocionals que fan servir), discogràfica que munta amb Meteoro aquest triple concert.

Totes les formacions i artistes convocats tenen un alt grau d’interès, però molts s’acostaran a Meteoro per poder escoltar Miguel Souto, un artista gallec que s’escolta poc en directe a casa nostra. Souto fa un dark ambient experimental farcit dels sorolls més diversos que l’abril de l’any passat, va donar com a resultat Euridice, segona part d’una trilogia conceptual que es fa preguntes molt serioses sobre l’ésser humà i la seva pretensió d’existir.

Amb Miguel Souto, el projecte de Mataró NoirNoir portarà a l’associació de Montjuïc el seu black noise d’arrel experimental, hibridat amb un dark ambient que s’expressa perfectament amb temes com ara la misteriosa i suggerent Serpent Dunes / The Infant of the Moon. Tanca la llista de propostes d’arrel noise el dark ambient i el harshnoise de Gyakusatsu, projecte barceloní que distribueix el segell Marbre Negre.

Però la nit de dissabte, 26, no només tindreu aliment  per a les orelles sinó que també tindreu estímuls per a la vista, ja que el triple concert s’acompanya d’una exposició de l’artista Sara García Pérez.

Les seves obres, tan misterioses com la música que sonarà en el concert, es pregunta sobre el nexe sensorial entre el cos humà i la natura i es plantegen qüestions que gairebé són de física quàntica com si les coses existeixen de veritat o no quan ningú no les està mirant.

Si sou exploradors i voleu experimentar amb les orelles i amb els ulls, us estan esperant a Meteoro. Abans de venir, però, doneu un cop d’ull al Facebook que anuncia l’esdeveniment.

Data
Dissabte, 26 gener 2019
Horaris

A les 21.30 h

Meteoro

COMPARTE RUTA LOKAL EN LAS REDES

¿Te interesa la música de la provincia de Barcelona? ¿Te gustaría colaborar promocionando a los grupos, bandas y artistas locales?

Ayúdanos compartiendo nuestras redes sociales, artículos, podcastm, etc.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*