Neix Palo Market Fest: un festival cultural que connecta el talent de Barcelona, València i Madrid.

Neix Palo Market Fest: un festival cultural que connecta el talent de Barcelona, València i Madrid.
14/03/2017 Redactor

Després de 23 edicions, més de 1200 expositors i prop de 350.000 visitants, Palo Alto Market fa un pas més enllà i proposa un nou concepte de festival cultural en el que estableix un diàleg entre disciplines i connecta el talent local entre ciutats. Una aposta decidida per fomentar la creació emergent i ser una plataforma itinerant de difusió per als nous talents.

Des dels seus orígens Palo Alto Market no ha cessat en la seva vocació per descobrir i revelar nous talents i propostes dins dels àmbits més diversos de la creativitat: el disseny, la moda, la música, la gastronomia, les arts escèniques i visuals, l’street style… Sempre amb esperit obert i curiós que ha portat als seus organitzadors a connectar amb molts dels creadors més estimulants del panorama actual.

D’aquesta premissa neix Palo Market Fest: un festival cultural itinerant que connecta el talent de Barcelona, València i Madrid.

Després de la gran acollida de Palo Market Fest a València, amb una assistència de 35.000 persones l’any passat, aquest arriba ara a la seva ciutat d’origen, Barcelona, els propers 28, 29 i 30 d’abril a la Fàbrica de creació Fabra i Coats.

Un festival cultural que neix amb una clara vocació de teixir ponts entre ciutats -Barcelona, Madrid i València- convertint-se en una plataforma itinerant que convida el públic a descobrir la feina dels nous creadors, les iniciatives emergents i les tendències més actuals, potenciant així una trobada única en cada ocasió.

Un ampli festival cultural multidisciplinari amb més de 100 artistes, 200 dissenyadors i 30 propostes gastronòmiques.

Palo Market Fest Barcelona arriba amb una ambiciosa programació cultural dividida en diversos espais on tindrà cabuda una curada selecció dels millors talents de l’escena local contemporània.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*