Neix Hivernacle Pop Up Club Barcelona

Neix Hivernacle Pop Up Club Barcelona
22/11/2016 Redactor

Hivernacle Pop Up Club Barcelona neix aquesta tardor amb l’anunci de vuit dates. Es tracta de dues edicions de dia, el 27 de novembre i el 18 de desembre , i dues de nit, el 18 de novembre i el 7 de desembre. Aviat es revelaran les dates per al proper 2017. Aquest nou concepte efímer té lloc a la Plaça Major del Poble Espanyol, on hi ha una estructura transparent i amb vegetació de 1200m metres quadrats. Els visuals i el so envoltant tenen un paper clau.

Hivernacle pop up club Barcelona va obrir les seves portes divendres 18 de novembre amb una edició de nit (22: 00-04: 00) capitanejada per un b2b molt especial de tres hores a càrrec de Gesafelstein i The Hacker, que van fer memorable aquesta primera data. Mentre Gesafelstein ha treballat amb artistes com ASAP Rocky o Phoenix i ha produït música per Kanye West, The Hacker és un autèntic ídol de l’electrònica a França.

A Cooltura FM ni s’ens passa pel cap perdre’ns la segona data, el diumenge 26 de novembre, que tindrà lloc durant el dia i estarà comissariada per Dj Tennis. Els escollits de l’italià són Damian Lazarus, que omplirà la cabina del seu habitual misticisme; Marvin & Guy, el duo format per Alessandro Parlatore i Marcello Giordani, que gràcies a la seva Ep Egoista i la seva col·lecció de edits es han guanyat a públic i crítica; i Dauwd, que ja ha publicat en segells com Kompakt i Ghostly International. Tancarà el curator de la nit, Dj Tennis, capo del segell Life & Death.

Ens veiem diumenge ballant al voltant de les plantes? 😉

95

02

18

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*