La Mostra de Teatre d’Igualada aposta pel públic juvenil

La Mostra de Teatre d’Igualada aposta pel públic juvenil
09/03/2016 Redactor

La Mostra de Teatre d’Igualada arriba a la 27a edició amb una aposta per arribar al públic juvenil. La Fira proposa per enguany la Mostra Jove,  una selecció de 13 espectacles per a un públic d’entre 12 i 18 anys que es podrà veure a l’Escorxador. Entre les propostes hi destaquen IME, una reflexió sobre l’ús de les noves tecnologies de Dara Teatre, o Ragazzo, un colpidor monòleg interpretat pel jove actor Oriol Pla que va destacar en la cartellera barcelonina.

A banda de la Mostra Jove, la programació ofereix 3 itineraris més definits per grups d’edat. Així, l’itinerari ‘Pels més petits’ agrupa els muntatges per a nens 3 a 6 anys; el públic d’entre 6 i 12 anys trobarà els seus espectacle a l’itinerari ‘Per als no tan petits’ i sota el nom ‘Per a tothom’, s’hi trobaran les propostes per a tots els públics.

La Mostra d’Igualada començarà el dia 7 d’abril amb un espectacle de la companyia barcelonina Big Band Basket Beat Barcelona, que compta amb membres amb risc d’exclusió social, on hi actuaran joves d’Igualada. Durant els 4 dies de la Mostra es programaran més de 50 espectacles, entre ells, 7 estrenes internacionals i 9 estrenes a Catalunya.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*