Mor Dolores o’Riordan, líder de la banda The Cranberries

Mor Dolores o’Riordan, líder de la banda The Cranberries
15/01/2018 Redactor

La vocalista i cantant irlandesa de la banda de The Cranberries, Dolores O’Riordan, ha mort sobtadament als 46 anys ,mentre es trobava a Londres durant un sessió de gravació, segons va confirmar ahir l’agència Reuters.

La cantant del grup irlandès “The Cranberries” va mostrar un “enorme coratge” fa uns anys al confessar que va patir abusos sexuals de petita. L’artista, de 42 anys i mare de tres fills, va revelar al diari “Sunday Independent” que una “persona de confiança” en l’entorn de casa de Limerick, al sud d’Irlanda, va abusar d’ella durant quatre anys. Tenia entre vuit i dotze anys i la traumàtica experiència ha estat una cosa que sempre “ha portat a coll”, va declarar O’Riordan, que va destacar que li ha costat molts anys de teràpia superar aquest trauma. “Sento que m’he tret un gran pes de sobre. Sento que em va ajudar molt obrir-me i confessar-a tota la gent que va comprar els meus àlbums i que em vol”, va assenyalar la cantant de veu punyent de “The Cranberries”.

Dolores o’Riordan, líder de ‘The Cranberries’

The Cranberries, amb Dolores com a referent, es va donar a conèixer internacional a principis dels anys noranta amb temes mítics com “Zombie”, “Dreams” o “Linger”, i han vengut més de 50 milions de discos a tot el món .

Després de dissoldre’s l’any 2002, la banda de rock irlandesa va tornar a ajuntar-set anys després per iniciar una gira mundial d’un any i el 2012 van treure al mercat el seu últim àlbum, “Roses”.

El 2016 també va ser notícia per uns fets ocorreguts el 2014. O’Riordan, que patia un trastorn bipolar, va ser condemnada a pagar una  multa de 6.000 euros per escopir i donar un cop de cap a un policia després de ser detinguda per alterar l’ordre en un avió que anava de Nova York a la localitat irlandesa de Shannon. L’advocat de la cantant va presentar informes que asseguraven que per aquella època tenia episodis d’hipomania, privació del son i paranoia, deguts a la separació del seu marit, l’exrepresentant de Duran Duran Don Burton, amb qui tenia tres fills.

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*