‘Milongas extremas’ arriba a Espanya amb la seva primera gira

‘Milongas extremas’ arriba a Espanya amb la seva primera gira
02/09/2015 Redactor

El quartet de guitarres amb esperit rocker que més creix a Uruguai i que està pegant amb força a Argentina arriba a Espanya al setembre. Dins del seu xou fan un especial homenatge a Extremoduro amb unes versions molt originals i diferents (d’aquí que la pròpia banda els segueixi i respecti), de manera que els fans d’Extremoduro podràn gaudir d’aquestes originals versions, i per descomptat dels temes propis d’aquests músics.

Milongas Extremas es va formar a mitjans del 2008 amb l’afany de versionar cançons d’Extremoduro amb una gran influència del folklore rioplatense.

Al dia d’avui compta amb una llarga llista de versions i cançons pròpies. Des de l’any 2009, Milongas Extremes mostra al públic jove i adult una barreja de milonga i rock en infinitat d’escenaris, teatres, pubs, places i fires al llarg i ample del Uruguay.

Desde el començament de la seva activitat participen en un ampli espectre d’esdeveniments, el format del grup li ha permès presentar-se en varietat de llocs que comprenen des de places públiques de tot el país, fins a un teatre tradicional de quatre mil localitats. Dins del circuit montevideano han esgotat entrades en escenaris com Bluzz live, BJ Sala, Sala Zitarrosa, Sala Hugo Balzo de l’Auditori Nacional del Sodre i la Sala Zavala Muniz de Complex Solís.

DETALLS DE LA GIRA

18/9 – VALENCIA – El Asesino
19/9 – CASTELLÓN – Pub Terra
20/9 – VALENCIA – Black Note
24/9 – BARCELONA – New Underground
25/9 – ZARAGOZA – La Campana de los Perdidos
26/9 – BILBAO – Cotton Club
01/9 – MADRID – Café La Palma
02/9 – PLASENCIA – Sala Impacto
03/9 – MADRID – Honky Tonk Bar

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*