Més 30 artistes arribats de les millors escoles de circ del món s’instal·len a l’Apolo

Més 30 artistes arribats de les millors escoles de circ del món s’instal·len a l’Apolo
01/11/2018 Redactor

CIRCO MÁGICO arriba al teatre Apol·lo fins al 18 de novembre. Una proposta per a tota la família on es recrea un món de fantasia on el teatre es converteix en un autèntic planetari, plagat d’estels i constel·lacions, i la pista està habitada per elfos, fades, faunes, unicorns, que faran somiar als més petits.

Suso Silva (Premi Nacional de Circ 2003), director artístic de CIRCO MÁGICO, dirigeix a més de 30 artistes arribats de les millors escoles de circ de tot el món, sota una increïble escenografia, una impecable posada en escena i un sorprenent vestuari.

Mags, alquímia, encanteris… tot està escrit al ‘Gran Libro de la Sabiduría’. L’impossible serà possible i tot allò que sigueu capaços d’imaginar i somiar es farà realitat. Un lloc on un Arbre Màgic ens explica com el primer Gran Mag va arribar des dels estels al nostre món per quedar-se.

Fades, bufons, faunes i personatges fantàstics acompanyen amb les seves acrobàcies i danses per traslladar a l’espectador al meravellós món de la màgia.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*