Meritxell Neddermann fa el seu debut en solitari amb In ‘The Backyard Of The Clastle’

Meritxell Neddermann fa el seu debut en solitari amb In ‘The Backyard Of The Clastle’
15/03/2020 Redactor

Meritxell Neddermann presenta avui In The Backyard Of The Castle, el seu primer disc en solitari, una joia a tots els nivells que promet estar entre els àlbums més destacats i reconeguts d’aquest 2020.

La cantant publica un doble àlbum que inclouen 10 temes i 2 interludis que són una mostra del talent i de la gran versalitat de l’autora en infinitat de gèneres. El primer disc inclou les cançons en format breu i en el segon, Neddermann regala les mateixes cançons en format “extended”, per gaudir-les en la seva màxima expressió i llibertat compositiva.

Com la mateixa artista explica, el disc neix d’un procés d’auto-coneixement intens, de la necessitat de donar espai a sentiments incòmodes, que l’ha portat a l’alliberament a través d’expressar les seves emociones més fosques. En donar-los espai, “es crea una alquímia inexplicable que les converteix en sensacions inclús agradables”.

Els primers avançaments que ha fet Meritxell Neddermann del disc han tingut una gran rebuda i han captivat tant el públic i la crítica, com a una gran quantitat de prestigiosos artistes del nostre país.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*