Max Von Sydow, el veritable protagonista de la inauguració de Sitges 2016

Max Von Sydow, el veritable protagonista de la inauguració de Sitges 2016
09/10/2016 Redactor

Tothom l’esperava. S’havia anunciat a bombo i plateret. Però, al final, ‘Inside’, va entrar fluixa a les retines dels assistents a la inauguració de la 49a edició del Festival de  Sitges.

La cinta havia creat una gran expectació. Dirigida per Miguel Ángel Vivas i amb guió de Jaume Balagueró, un dels pares de la reconeguda REC, Inside és un remake de la francesa À l’interieur protagonitzat per Rachel Nichols i Laura Harring.

La mateixa Nichols reconeixia abans de l’inici de la projecció que no havia vist el resultat final, cosa que sí havien fet crítica i periodistes en un passi matinal que no va acabar de deixar gaire bon regust, d’acord amb els comentaris avesats a Twitter per l’audiència.

A Inside, Rachel Nichols interpreta una dona embarassada que ha perdut el seu marit en un accident de cotxe a pocs mesos de donar a llum. L’incident, del tot desafortunat, afecta en paral·lel al personatge de Harring, qui vol venjar la mort del seu petit fent-li la vida impossible a l’embarassadísima Nichols. Aquesta situació dóna peu a una lluita entre dones que, en molts casos, no resulta del tot creïble ni explota prou el dramatisme que podrien haver adquirit bona part de les escenes.

Qui sí va aconseguir despertar el públic va ser l’actor Max von Sydow, Gran Premi Honorífic de la present edició. L’actor suec va veure reconeguda la seva dilatada trajectòria al món del cel·luloide, un trajecte format per 150 pel·lícules realitzades per, entre d’altres, cineastes de la talla d’Ingman Bergman, Sydney Pollack, Steven Spielberg o Martin Scorsesse.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*