Marialluïsa estrena el clip “La bèstia”

Marialluïsa estrena el clip “La bèstia”
12/04/2020 Redactor

Marialluïsa estrena avui, diumenge de Pasqua, el seu nou videoclip “La bèstia”, que dibuixa paisatges inquietants a través de la coreografia i la il·luminació. El clip ha estat realitzat per El Pez Dorado i es va poder rodar just abans del confinament. Ja es pot veure des d’ara mateix a Youtube.

“La bèstia” és el tercer clip extret del nou i recent disc “És per tu i per mi”, el primer llarga durada de Marialluïsa, amb producció de Jordi Matas. Tot i que l’inici de la gira s’ha vist trastocat per la pandèmia que vivim, el grup ja està reprogramant les dates i la presentació oficial en viu a la sala Apolo [2] s’ha posposat al 24 d’octubre.

ÉS PER TU I PER MI

Després de sorprendre amb seu EP de debut “Pren-t’ho amb calma”, que els va obrir les portes dels principals festivals del país, Marialluïsa irromp aquest 2020 amb el seu esperat primer LP, “És per tu i per mi”, produït per Jordi Matas.

El nou disc aporta una nova dosi de cançons senzilles però preciosistes, que s’enlairen sobre melodies brillants i sons atmosfèrics. Hi trobem tornades addictives com les de “Mala sang” o la inicial “Gira-sol”; atmosferes líquides (“Estrès”“El gest”), paisatges onírics (“Miracle”) o balades quasi èpiques com “Nica”. Cuidant sempre cada mínim detall del so.

Però “És per tu i per mi” és, sobretot, un drama post-adolescent sobre la transcendència vital. Cançons que parlen d’impulsos, passions, diversions i, finalment, de l’amor que anem trobant pel camí mentre se’ns escapa inexorablement la resposta final.

Marialluïsa són Pau Codina (veu i guitarra), Carles Guilera (guitarra elèctrica i teclats), Andreu Dalmau (baix) i Pol Mitjans (bateria).

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*