María José Llergo presenta el disc a L’Auditori

María José Llergo presenta el disc a L’Auditori
14/02/2020 Redactor

Tothom que ha anat seguint els passos de María José Llergo sap que el talent d’aquesta cantaora de Pozoblanco (Còrdova), formada a Barcelona i ara resident a Madrid, amaga un gran tresor. Es va donar a conèixer amb ‘Niña de las dunas’, una cançó pujada a Youtube el 2017 i que ara reapareix al seu primer disc, un EP de set cançons publicat per Sony que es titula ‘Sanación’ (2020).

Lentament, Llergo ha anat polint el seu art fins a arribar a una mena de perfecció astral que culmina a ‘El péndulo’, on conflueixen la producció electrònica de Lost Twin (Carlos Rivera Pinto), els efectes i el pedal steel de David Soler, la guitarra espanyola de Marc López i uns arranjaments de corda que ens transporten a un altre món.

El disc s’obre amb una visita a casa del seu avi Pepe que, com diu ella, mentre treballava la terra va sembrar les llavors de la seva veu. Un agraïment a les seves arrels, a la família, per tenir els peus ben ancorats a terra abans d’elevar-se. Perquè de seguida canta: “¿De qué me sirve llorar? Si cantando llego al cielo que es donde yo quiero estar”.

Divendres presenta el disc a L’Auditori amb una big band, la Big Electric Orchestra de Claudio Marrero.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*