Maria del Mar Bonet revisa el seu repertori més tradicional

Maria del Mar Bonet revisa el seu repertori més tradicional
31/05/2017 Redactor

Divendres 2 de juny a les 22.00 h el XXX Festival Folk Internacional Tradicionàrius acollirà un concert únic de Maria del Mar Bonet, que celebra els seus 50 anys d’escenaris amb la llibertat d’una artista madura i consagrada. La cantant mallorquina oferirà un recital on farà una revisió de la vessant més tradicional del seu cançoner, cantant una a selecció de temes tradicionals mallorquins, catalans i valencians interpretats amb una nova mirada.

Els 50 anys d’escenari de Maria del Mar Bonet i els 30 anys de Tradicionàrius fan possible, per primera vegada en la història del Festival, l’actuació de la cantant al Centre Artesà Tradicionàrius. En aquesta ocasió, se sumen a la celebració el basc Kepa Junkera i el valencià Joan Amèric, que participaran en aquesta irrepetible vetllada musical. A més, el recital comptarà amb la presència de Tobal Rentero a l’arxillaüd, la bandúrria i les guitarres, Jordi Gaspar al contrabaix, Vicens Solsona  a les guitarres i Antonio Sánchez a la percussió. El concert ha tingut una molt bon acollida entre el públic amb les entrades anticipades exhaurides a dues setmanes de l’espectacle.

El viatge musical partirà d’un port segur amb una mirada a la feina feta en un dels seus discs històrics, Saba de terrer (SonyMusic, 1982) i oferirà una selecció de temes dels discs on la cantant s’endinsava en el món de la música popular dels Països Catalans com Cançons de Festa (SonyMusic, 1976), Cançons de la Nostra Mediterrània (SonyMusic 1982) i Cavall de Foc (Picap, 1999). A més, en aquest concert únic, Maria del Mar Bonet també viatjarà als inicis de la seva trajectòria artística, revisant algunes de les cançons que formaven part de l’EP Cançons de Menorca, editat pel llegendari segell Concèntric l’any 1967, ara fa 50 anys.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*