‘Maremar’ s’acomiada de Barcelona i marxa de gira

‘Maremar’ s’acomiada de Barcelona i marxa de gira
17/01/2020 Redactor

Maremar, el darrer espectacle de Dagoll Dagom, s’acomiada de Barcelona i comença una gira per Catalunya i les Illes Balears.

L’exitós musical de Dagoll Dagom tanca la segona temporada al Teatre Poliorama amb 65 funcions i 21.652 espectadors.  Des de l’estrena del musical el setembre del 2018, la companyia ha realitzat un total de 210 funcions i han vist el musical un total de 72.376 espectadors, 22.881 dels quals, alumnes que han assistit a funcions escolars. El commovedor i emotiu espectacle ha tingut gran èxit entre el públic i ha rebut molt bones crítiques teatrals.

A finals de gener el musical iniciarà una gira per Mallorca, Tarragona, Cervera, Lleida i Tàrrega entre d’altres.

Maremar, és una reflexió sobre el drama dels refugiats inspirada en la música i les lletres de Lluís Llach.
Narra la història d’una família que lluita per a retrobar-se després que la guerra els separés. Es tracta de la primera aventura shakespeariana de la companyia al llarg dels seus quaranta-quatre anys de vida. La proposta està treballada a partir de Pèricles, Príncep de Tir, una de les peces menys representades del dramaturg que no s’ha fet mai ni a Catalunya ni a l’Estat Espanyol. Inspirada en la música i les lletres de Lluís Llach, amb la direcció musical, arranjaments i noves creacions d’Andreu Gallén, coreografia d’Ariadna Peya, direcció de Joan Lluís Bozzo, i producció executiva d’Anna Rosa Cisquella. Una reflexió sobre el drama que assola els camps de refugiats i els sofriments que pateix una població que prova de fugir de la guerra per cercar un futur millor.

La música de l’espectacle està basada en l’obra de Lluís Llach, autor sempre atent a les problemàtiques socials i històriques. Partint de l’univers musical de Llach, Andreu Gallén converteix les seves cançons en atmosferes melòdiques que acompanyen els espectadors en les emocionants aventures de Pèricles. El darrer espectacle Dagoll Dagom explora un llenguatge amb música i cançons a cappella, amb les veus sense orquestra ni acompanyament instrumental.

Al mateix temps, Ariadna Peya fa viure de forma commovedora viatges, naufragis, pèrdues i retrobaments amb la dansa i el moviment.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*