Marc Crehuet i Alain Hernández se sumen a la serie d’Apanyats

Marc Crehuet i Alain Hernández se sumen a la serie d’Apanyats
19/10/2016 Redactor

Apanyats, la sèrie més trash i gamberra del moment suma un nou talent a la seva llista de col·laboradors, després que a la temporada passada hi participés Rafel Vives i l’equip del programa de TV3 Ja t’ho faràs. El nou vingut és el director Marc Crehuet, qui es va enamorar de l’equip d’Apanyats des que va veure el pilot d’El mort viu l’anterior projecte dels directors, en la primera edició del Showcase de pilots convocat per SerielizadosEl mort viu va resultar guanyador, i Crehuet va exercir de padrí a la seva estrena a Tube d’assaig, l’innovador programa de BTV dedicat a pilots. Al programa Crehuet destacà “el to costumista (…) amb un personatges molt versemblant perquè son molt únics. I, a més a més, amb un punt de tragèdia que atrapa molt.”

Després de l’experiència amb El mort viu (sèrie sorgida d’un treball final de carrera), Hèctor Mas i Adrià Espí van configurar una amistat amb Marc Crehuet que ara floreix en un capítol especial d’Apanyats en el qual en Marc té tota la llibertat creativa.

El capítol de Marc Crehuet estarà protagonitzat per la parella còmica (i penosa) Hèctor Nabís i Aleja Morón, i tornaran a fer-ne de les seves amb els seus “apanyos” casolans. Tanmateix, s’afegirà un tercer element en discòrdia: Alain Hernández, que s’interpretarà a ell mateix en un paper que Crehuet ha fet “pensant en ell des del primer moment“. El rodatge es durà a terme a un pis de l’Eixample durant el dissabte 29 d’octubre.

Per altra banda, Apanyats va participar recentment en el Festival de cinema de Girona i actualment es troba en fase de votacions delVOC: El festival i mostra d’audiovisual en català. Entre els seus competidors s’hi troben: Les coses grans de Roger Coma o la sèrie Èxitde La Rubia. El termini per votar acaba el 21 d’octubre.

Apanyats: la websèrie és un projecte d’uns joves graduats en Comunicació Audiovisual per la UPF que després de guanyar el Premi Ondas i diversos reconeixements pel pilot de El mort viu, van engegar una websèrie per seguir en actiu. Actualment, estan acabant d’editar la segona temporada.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*