“Maravillosamente Especial”, una festa per la inclusió

“Maravillosamente Especial”, una festa per la inclusió
18/03/2020 Redactor

El videoclip neix d’un episodi protagonitzat per l’escriptor Arcadi Espada al programa Chester in Love de Risto Mejide, Espada es va referir a la síndrome de Down com una “desgràcia”, i a les persones que el tenen les va titllar de “patètics”, “víctimes de la seva condició”, “desgraciats” o “fills ximples, malalts i pitjors”.
Aquestes declaracions van indignar a molta gent. Entre ells, Mercado Negro, que té un familiar amb el SD.
Fruit de la indignació, el grup musical va escriure una cançó titulada “Maravillosamente Especial” on es reivindiquen valors com el respecte, la diversitat i la inclusió.
La FCSD rebre el tema amb l’objectiu d’elaborar un videoclip que plasmés aquest missatge, transformant una cosa que va néixer de la discriminació cap a un col·lectiu, en una iniciativa que trenca amb prejudicis.

Què proposen?

“Maravillosamente Especial” és un videoclip que explica la història d’Alba, una jove amb síndrome de Down que s’enfronta a la seva pròpia festa d’aniversari al costat d’uns convidats que es mostren indiferents davant la seva arribada i que vesteixen tots de negre.
Alba acaba amb aquesta monotonia en trencar la pinyata de la festa, element que inunda l’escena de color i provoca que els convidats canviïn el negre de la seva vestimenta per colors vius i festius, mostrant-ells mateixos sense complexos i convertint-se en una autèntica festa per la inclusió.
Aquest videoclip és un cant a la celebració de la vida amb el volen transmetre que tots som diferents.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*