Manu Guix presentarà el seu darer disc a la segona edició del Fresc Festival Sabadell 2018

Manu Guix presentarà el seu darer disc a la segona edició del Fresc Festival Sabadell 2018
13/02/2018 Redactor

El Festival d’Estiu del Vallès escalfa motors amb l’objectiu de consolidar l’èxit aconseguit en la seva primera edició

Es durà a terme a l’Amfiteatre dels Jardins de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 del 24 de juny al 24 de juliol de 2018

El Fresc Festival Sabadell 2018, el festival d’estiu del Vallès,  ja està preparant la seva segona edició i ja s’ha confirmat un dels seus caps de cartell. El compositor, pianista i intèrpret Manu Guix serà al festival per presentar el seu darrer disc, Després de tot. El també professor de l’acadèmia del programa televisiu Operación Triumfo actuarà a l’Amfiteatre dels Jardins de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 el dimarts 3 de juliol a les 22h. Les localitats per a aquest espectacle ja es poden adquirir a través de la plataforma Codetickets.

Després de més de cinc anys de silenci discogràfic, Manu Guix presenta a Després de tot un recull de tretze cançons vitals i optimistes que es mouen entre el pop i el soul d’autor. El compositor oferirà un directe realment espectacular, interpretant un disc ple de matisos i sonoritats que es tradueixen en una de les produccions musicals més ambicioses dels darrers anys en el panorama català.

Guix (piano i veu) actuarà a Sabadell acompanyat de la seva banda composada per Jordi Roquer (guitarra), Jordi Franco (baix), Toni Pagès (bateria), Oriol Cusó (saxo) i Jaume Peña (trompeta). En el seu concert en l’entorn incomparable del Fresc Festival també interpretarà els grans èxits dels seus vint anys de carrera musical.

Manu Guix
Manu Guix (Barcelona, 1979) ha participat com a director musical i professor al  programa televisiu Operación Triunfo des de la seva primera edició fins a l’actualitat. L’artista compta amb una carrera professional que destaca per la seva faceta com a director musical d’espectacles com Grease, el musical de tu vida, El Somni de Mozart (1998), Tu, Jo, Ell, Ella…i Webber… i Schönberg... (1997) o, més recentment, el grandíssim èxit del musical El Petit Príncep. La seva discografia es recull en els discos Després de Tot (2017), Onze Llachs (2008), Manu Guix (2005) i De Cabeza (2003).

El Fresc Festival
El Fresc Festival encara la seva segona edició amb l’objectiu de consolidar-se com el gran certamen estiuenc del Vallès i revalidar l’èxit de l’any passat, quan va aconseguir 5.500 espectadors i prop d’un 80 per cent d’ocupació. Entre el 24 de juny i el 24 de juliol, l’Amfiteatre dels Jardinets serà el lloc de trobada del millor teatre, música, poesia, cinema, musicals i propostes familiars de la temporada. Durant les properes setmanes, el Fresc Festival anunciarà més artistes i novetats que donaran un gran valor afegit a les nits d’estiu de Sabadell i el Vallès, amb representacions de màxima qualitat. El Festival l’organitzen conjuntament la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, Joventuts Musicals de Sabadell i UiU Promotors, amb el BBVA CX com a partner principal.

 

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*