Macedònia ompliran la Sala Razzmatazz aquest diumenge

Macedònia ompliran la Sala Razzmatazz aquest diumenge
31/01/2017 Redactor

La tercera generació de Macedònia, un dels grups infantils més populars de Catalunya, ha escollit la sala gran del Razzmatazz de Barcelona per a realitzar el seu concert de comiat. L’elecció respon al fet que és una de les sales de concerts més emblemàtiques del país, on normalment no es programa música familiar, i al fet que Macedònia encara no hi ha actuat.

També és una sala on segurament la majoria de pares dels seguidors de la banda hi ha viscut grans moments, motiu pel qual Macedònia desitja que a partir d’ara aquests records siguin compartits: De ben segur, serà el primer gran concert al Razzmatazz per a molts dels seguidors de Macedònia.

El concert es preveu molt especial, amb un repertori i escenografia pensada exclusivament per a l’ocasió. Un comiat a l’alçada del carisma i la felicitat de la tercera generació del grup.

Després d’aquesta actuació, Macedònia farà una aturada fins a la tardor, perquè la nova generació del grup tingui temps de preparar el nou directe i el nou disc d’estudi.

Macedònia és tota una institució de la música infantil catalana. No és d’estranyar, doncs, que a la convocatòria per a configurar la nova generació s’hi apuntessin més de 800 nenes de tot el territori. Del llarg càsting que es va fer al setembre, en van sortir les cinc noves fruites.

L’actual generació de fruites han actuat amb molt èxit per tot el territori i en llocs tan especials com el Palau de la Música, el Camp Nou o la plaça Catedral.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*