‘Macedònia’ estrenarà el seu nou i últim disc

‘Macedònia’ estrenarà el seu nou i últim disc
17/01/2020 Redactor

El nou disc durà per títol “Papallones” i estarà disponible el proper 14 de febrer.

El grup Macedònia ha anunciat que aquest serà l’últim disc i que aturarà la seva activitat artística al 2021. Hauran estat 20 anys. Quatre generacions de joves fruites musicals amb la missió d’omplir un buit artístic-musical pels nens i nenes entre 6 i 12 anys amb una clara vocació festiva i pedagògica, sent la banda sonora de més d’una generació.
Segons el productor i creador del grup, Dani Coma, ha arribat el moment de fer una aturada per reflexionar si realment el nostre to, la manera que tenim d’explicar les coses, encaixa en aquest nou espai i pot interessar a la canalla i connectar.

El Nou disc “Papallones” sorprendrà amb un llenguatge més inclusiu, amb temes candents tractats amb naturalitat i amb l’essència del grup.
Temes que conviden en to positiu a valorar tot el que tenim al voltant adonant-nos que realment val la pena “Meravellós“. Una aclucada d’ull a l’activisme per salvar el planeta posant-se en marxa “Planeta Greta“, històries de papallones a l’estómac quan una nena s’enamora d’una altra nena “papallones“.  Al·legoria a les amigues “som amigues” Homenatge a totes les nenes i nens que han escoltat, ballat cançons de Macedònia durant els últims 20 anys “ho sóc tot“…
Un adéu –que haurà d’esperar – perquè ara toca sentir “Papallones” l’últim treball de MACEDÒNIA.

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*