Los Ganglios presentaran el seu quart disc ‘Segunda escucha’ a Barcelona

Los Ganglios presentaran el seu quart disc ‘Segunda escucha’ a Barcelona
06/01/2017 Redactor

Los Ganglios, grup musical PORC fundat l’estiu de 2009, ha publicat quatre discos: Cataclismo electoral (2011, autoeditat, La guapa y los ninjas (2012, GOR Discos), Lubricante (2014, autoeditat), Segunda Escucha (2016, autoeditat).

En els seus directes toquen diferents gèneres (punk, techno, rock, cúmbia), tot aglutinat en el que anomenen Música Porc. També dirigeixen i munten els seus propis videoclips.

Presenten el seu últim disc, Segunda Escucha, en directe a l’Apolo el proper 14 de gener, acompanyats a la bateria per Edu Pou del grup ZA!, i, com recomana Borja Prieto en la presentació que els va fer per al nou disc, no te’ls pots perdre:

“Ens trobem davant d’una espècie en extinció: un exemplar únic de la fauna cultural ibèrica. El seu poblada producció videogràfica, els seus incontestables gales en directe i la seva rica proposta musical no només ha creat un llenguatge propi sinó que els ha convertit en un fenomen contagiós que corre com la pólvora a internet. no és casualitat que els shows de els ganglis siguin una experiència religiosa, una cerimònia rabiosa plena de càntics, salts i cabrioles on et trobaràs amb éssers de tota forma i condició tribal: els ganglis són de tots, no entenen d’etiquetes”.

També estarà sobre l’escenari El Gran Puzzle Cózmico, poeta genial de l’absurd que et canviarà la vida a cop de techno

0 Comments

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*